Zomerstop Vacatureluurs.com

Vacatureluurs.com houdt in de maanden juli en augustus even vakantie! Wat betekent dit voor de website, de nieuwsbrief en contact met de redactie?

  • Website – er wordt de komende maanden gewerkt aan het verbeteren van de website. Dit kan betekenen dat je soms niet de (volledige) website kunt bezoeken.
  • Agenda – de agenda wordt (zover mogelijk) nog wekelijks bijgehouden. Vanaf 1 september kunnen events weer dagelijks geüpdate worden. Check sowieso altijd de website van de eventorganisatie of het event op de agenda doorgaat: ook veel netwerkorganisaties houden een zomerstop!
  • Nieuwsbrief – na 23 juni wordt de eerstvolgende editie (in een nieuw jasje!) pas weer op vrijdag 8 september verstuurd.
  • Contact – tot en met 31 juli kun je nog telefonisch contact opnemen en binnen 3 werkdagen een reactie verwachten op een e-mail die je stuurt naar info@vacatureluurs.com. In de maand augustus is er geen contact mogelijk! Per 1 september kun je weer een reactie verwachten op je bericht.
  • Social media – op Twitter en Facebook zullen deze zomer sporadisch berichten/events gedeeld worden. Per 1 september kun je weer dagelijks nieuws, tips en events van Vacatureluurs verwachten.

Fijne zomer gewenst!

 

Vacatureluurs

Vacatureluurs.com is een platform voor werkzoekenden: je vindt er sollicitatietips en sollicitatiehumor maar ook netwerk-events en netwerkorganisaties. Het boek Vacatureluurs lis nu te koop!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.