WWeekagenda februari 2015

In januari ontvangen bijna 200(!) werkzoekenden de WWeekagenda: iedere maandag wordt er een weekplanning verstuurd met nieuwe tips en ideeën voor de werkzoektocht. Ideaal voor de beginnende vacatuurder die bezig is zijn Plan van Baanpak te maken, én voor de ervaren werkzoekende die het eindeloos brieven schrijven zat is. De WWeekagenda biedt tips voor het solliciteren met gebruik van social media, hoe en waar je je netwerk kunt vergroten, ideeën voor zelfontwikkeling en uiteraard komen ook het cv en de sollicitatiebrief aan bod.

Gratis en voor nop ontvang je 4 weken lang op maandag een weekplanning. Na 4 weken stopt de WWeekagenda automatisch.

De WWeekagenda was een tijdelijk project van 4 edities per maand. Na de WWeekagenda’s van januari en februari is besloten om geen WWeekagenda meer te versturen, wel is de reguliere nieuwsbrief per 5 maart een wekelijkse nieuwsbrief geworden! Wil je je daarvoor inschrijven, klik dan hier.

Vacatureluurs

Vacatureluurs.com is een platform voor werkzoekenden: je vindt er sollicitatietips en sollicitatiehumor maar ook netwerk-events en netwerkorganisaties. Het boek Vacatureluurs lis nu te koop!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie