Wat een jaar! 2015

Het was een bijzonder jaar voor Vacatureluurs.com!

2015 was het jaar waarin…

  • 5 Vacatureluurs-workshops voor werkzoekenden werden georganiseerd.
  • ik het boek Vacatureluurs mocht schrijven. Dankzij uitgeverij LannooCampus is Vacatureluurs in alle (online) boekwinkels te koop!
  • het aantal volgers van Vacatureluurs.com via social media groeide tot ruim 12.000. En het blijft maar groeien!
  • het Kerstpakket voor Werkzoekenden werd geïntroduceerd. Wauw, wat een positieve reacties op dit idee!
  • er weer vele netwerkevents en netwerkorganisaties op de agenda en het netwerkoverzicht geplaatst konden worden.

Wat zal 2016 brengen?

  • Meer workshops!  Ik hoop minimaal 6 workshops te kunnen geven in 2016. Houd vacatureluurs.com/workshops en de nieuwsbrief in de gaten voor de data en locaties van de workshops!
  • Meer overige offline activiteiten: er wordt niet alleen gestreefd naar 6 workshops in 2016, ik wil ook minimaal 6 overige activiteiten zoals een netwerkbijeenkomst, lezing of vrijmibo voor werkzoekenden organiseren. Ook kan Vacatureluurs.com aanwezig zijn op arbeidsmarktevents zoals carrièrebeurzen en lokale banenmarkten. Ken je organisaties die een workshop zouden willen van Vacatureluurs.com? Neem contact op!
  • Feedback van volgers gebruiken om Vacatureluurs.com te verbeteren: de komende twee weken wordt hier hard aan gewerkt, het resultaat zal begin januari te zien zijn.
  • Het Kerstpakket voor Werkzoekenden komt zeker terug in 2016, op diverse manieren. Houd de nieuwsbrief in de gaten!

 

Het lijkt erop dat de arbeidsmarkt aantrekt: fijn, want dat betekent meer mensen aan het werk. Vacatureluurs.com wil daar een steentje aan bijdragen door ook in 2016 sollicitatietips, humor en overzicht van events voor werkzoekenden te leveren. Jij kunt hierbij helpen! Je kunt een enquete invullen waar je verbeteringen voor de website kunt aandragen. Vacatureluurs.com wil een website voor én door werkzoekenden zijn, je kunt er daarom van op aan dat je feedback meegenomen wordt in het verbeteren van de website.

Gepland onderhoud: 24/12/2015 – 3/1/2016

Om Vacatureluurs.com te kunnen verbeteren zullen er de komende weken momenten zijn dat de website niet bereikbaar is. Het onderhoud vindt voornamelijk ’s avonds tussen 19:00 en 23:00 plaats, maar kan ook overdag voor onbereikbare pagina’s zorgen. Vanaf 4 januari 2016 zal de website weer fulltime bereikbaar zijn. Vanaf die week verschijnt de nieuwsbrief ook weer. Events die ingestuurd worden, zullen in deze tijd nog wel binnen 48 uur beoordeeld worden. Ook kan je nog steeds binnen 48 uur een reactie ontvangen als je een e-mail stuurt naar info@vacatureluurs.com.

Fijne feestdagen!

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen toe, en gelukkig nieuw werk in 2016!

Emily

jaar-2015-fijne-feestdagen-gelukkig-nieuw-werk

 

 

 

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.