Vacatureluurs in de zomer

De zomer komt eraan! Voor Vacatureluurs.com een periode van rust, maar ook voorbereiding voor een druk najaar met workshops voor werkzoekenden én onderhoud aan de website (feedback is welkom!). Van 25 juli tot en met 10 augustus houdt Vacatureluurs echt even vakantie. Vanaf september kun je weer nieuwe events verwachten! Hieronder vind je overzicht van de geplande events tot nu toe.

Wat betekent dit voor jou als volger van Vacatureluurs?

  • Contact: van 25 juli tot en met 10 augustus is er geen contact mogelijk via e-mail of telefoon. Na 10 augustus kan er weer gereageerd worden.
  • Nieuwsbrief: de nieuwsbrief wordt in juli en augustus 2 keer verstuurd: op 1 juli en op 19 augustus. Daarna verschijnt de nieuwsbrief weer iedere week (op vrijdag).
  • Nieuwsberichten: er zullen wat minder nieuwsberichten geplaatst worden in juli en augustus. Heb je een verhaal om te delen? Deze kun je gewoon per e-mail sturen, er wordt zo snel mogelijk gereageerd.
  • Events op de agenda: Houd er rekening mee, dat veel organisaties een zomerstop hebben! Check daarom altijd de website van de organisatie, voordat je naar een event gaat. ingestuurde events zullen op de agenda geplaatst worden zodra mogelijk. Alleen in de periode van 25 juli tot en met 10 augustus kunnen events niet geplaatst worden.
  • Social media: van 25 juli tot en met 10 augustus geen berichten op social media.

Heb je vragen, feedback of content voor de website die je graag wil delen? Schroom niet om een e-mail te sturennaar info@vacatureluurs.com.

Let op: ga je netwerken in de zomervakantie? Houd er dan rekening mee dat veel organisaties een zomerstop hebben! Check altijd de website van het event en/of stuur een mailtje naar de organisatie.

Alvast een fijne zomer gewenst!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.