Vacatureluurs.com 2 jaar

Liefste vacatuurders,

op 19 april 2013 werd Vacatureluurs.com gelanceerd. Wat begon als een simpel blog waar ik m’n eigen ervaringen op kwijt kon, groeide in 2 jaar tijd tot een volwaardig (online) platform voor én door werkzoekenden. Met inspirerende activiteiten, leuke blogs en goeie tips die regelmatig door actieve vacatuurders worden ingezonden. In september 2014 onderging de website een flinke make-over: een nieuw logo, nieuw ontwerp en meer functionaliteiten zoals een kaart met netwerkorganisaties en de Work-Shop met aanbevolen trainingen, diensten en producten. Vacatureluurs.com bleef niet onopgemerkt: dit jaar stonden er interviews in Werkblad Magazine en Elsevier! Vorige maand bezochten bijna 20.000 bezoekers de website, dat had ik 2 jaar geleden niet verwacht!

Toch voelt het wat dubbel om te vieren dat het goed gaat. Deze website is bedoeld voor werkzoekenden, waar er heel veel van zijn in Nederland en België. Leuk natuurlijk, dat de bezoekersaantallen groeien. Maar er zijn nog steeds te veel mensen baanloos! Ik zou natuurlijk liever zien dat het aantal vacatuurders afneemt… Gelukkig is dat ook een van de doelen van deze website: inspiratie vinden om weer door te gaan met de werkzoektocht. Solliciteren kan je moeilijk leuker maken, hopelijk zorgt Vacatureluurs.com er wel voor dat het iets minder erg wordt.

De komende tijd staat in het teken van meer offline activiteiten van Vacatureluurs.com! In mei en juni geef ik workshops in STROOP in Rotterdam, hopelijk kan ik daarna het aantal activiteiten uitbreiden. Na 2 jaar heb ik alleen nog maar meer energie gekregen om door te gaan met de missie: inspiratie, tips en humor voor werkzoekenden bieden. Het mooie is dat ik het niet alleen doe, maar samen met veel, heel veel actieve werkzoekenden en organisaties!

Bedankt voor een onvergetelijk jaar, op naar nieuwe activiteiten!

Emily

PS: Deze week kun je de visitekaartjes van Vacatureluurs.com met korting bestellen en zit er in de komende nieuwsbrief weer een knaller van een winactie!

 

 

Emily Harmsen

Auteur 'Vacatureluurs' , geeft workshops voor werkzoekenden en is oprichter/hoofdredacteur Vacatureluurs.com. Houdt van schrijven en films kijken. Houdt niet van baanloosheid, haaien en ui.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie