Try Before You Get The Job Festival

try before you get the job festival amsterdam2Op 24 mei 2014 vindt het  Try Before You Get The Job Festival plaats. Na een succesvolle editie in Utrecht, is deze keer Amsterdam aan de beurt voor dit event voor (bijna) afgestudeerde werkzoekenden. Er zijn diverse ruimtes en podia met leuke sprekers, workshops en inspiratie voor de zoektocht naar een nieuwe baan. Zo kun je in het Filosofisch Bubbelbad bijvoorbeeld filosoferen over de toekomst en kritisch kijken naar werk, in het Innovatielab kan je aan de slag met een uitdagende opdracht van een gerenommeerde organisatie, en kun je in de Skills Studio je verborgen talenten ontdekken.

Tijdens het festival zal TBYGTJ ook hun nieuwe online platform onthullen: een plek waar werkervaringsplaatsen en opdrachten geplaatst en gevonden kunnen worden.

 

Kaarten voor dit event kosten €10,- en zijn vanaf nu te koop via de website: www.trybeforeyougetthejob.nl.

winactie vacatureluursVacatureluurs.com mag 3 kaartjes voor dit event weggeven! Wil jij graag naar het TBYGTJ festival? Stuur dan vóór 16 mei 23:59 een mailtje naar info@vacatureluurs.com o.v.v. ‘Try Before You Get The Job’. Op 17 mei  maken we de winnaars bekend. 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.