The Boost: e-learning voor werkzoekende jongeren

Ben je tussen de 20 en 30 jaar en werkzoekend? Doe dan (gratis) mee met The Boost van de Flanderijn Foundation!

The Boost is bedoeld voor jongeren tussen de 20 en 30 jaar die hun positie op de arbeidsmarkt willen versterken. Zij krijgen een e-learning gedurende 12 weken. Het project eindigt in een zogenaamde ‘Boostweek’ waarin alle deelnemers (max. 30 personen) een week met elkaar verblijft in een strandhotel. Hier krijgen zij workshops en lezingen waardoor zij zich beter op de arbeidsmarkt kunnen profileren. Ook wordt iedere deelnemer gekoppeld aan een buddy. Samen gaan zij actief aan de slag om de kans op het vinden van een baan te vergroten.

In deze brochure (pdf) lees je het deelnemersprofiel voor The Boost. Jongeren die voldoen aan dit profiel kunnen zich vanaf nu aanmelden met hun cv en een motivatiebrief via aanmelden.theboost@flanderijn.nl of via flanderijnfoundation.nl/online-aanmelden. Deelname is geheel kosteloos, wel wordt er een selectie gemaakt aan de hand van de aanmeldingen. Je kunt je nog aanmelden tot en met 12 september 2016.

Meer informatie over The Boost: http://www.flanderijnfoundation.nl/#the-boost

Vacatureluurs

Vacatureluurs.com is een platform voor werkzoekenden: je vindt er sollicitatietips en sollicitatiehumor maar ook netwerk-events en netwerkorganisaties. Het boek Vacatureluurs lis nu te koop!

Geef een reactie