Solliciteren leuk? Ja, het kan écht!

Solliciteren leuk? Ja, het kan écht!

In deze tijden levert solliciteren de nodige discussies op. En terecht, want was het voorheen al moeilijk om jezelf te onderscheiden tussen die 10 andere sollicitanten, nu moet je jezelf profileren tussen minstens 100 andere sollicitanten. Soms krijg je niet eens een ontvangstbevestiging en na die 5e afwijzing zonder reden ben je er eigenlijk wel een beetje klaar mee. En dat kan nu juist echt niet, want je moet toch aan de baan. En het liefst niet zomaar een baan, maar gewoon een echt leuke baan!

Ik heb de overtuiging dat solliciteren heel leuk kan zijn, voor iedereen. En daarom wil ik je graag uitnodigen voor mijn (gratis) online training op dinsdagvond 20 oktober om 19.30 uur. Ik vind namelijk echt, dat als je dan toch in dit sollicitatieproces zit, dan kun je er net zo goed iets leuks van maken!

Waarom zou je solliciteren leuk maken?

  • Je zult zien dat door jouw positieve instelling, je omgeving ook eerder aan je gaat denken bij het zien van vacatures en kansen
  • Als je solliciteren leuk gaat vinden, komt er vanzelf een lach op je gezicht
  • Dit wordt gevoeld door de lezer en je gesprekspartner
  • En geloof me, dat is enorm belangrijk voor de connectie die je wilt maken
  • Daarbij is het gewoon leuker om met iets bezig te zijn waar je energie van krijgt!

 

Tijdens de (gratis) online training op 20 oktober wil ik je graag meenemen naar de wereld van solliciteren en toon je 7 facetten, die ervoor gaan zorgen dat jij solliciteren veel leuker gaat vinden. En niet alleen leuker, je neemt hiermee ook het heft in handen om zélf je kansen te vergroten op die baan! Ik ga je dus een aantal concrete handvatten geven, zodat jij de volgende dag met een lach kunt opstaan en energie voelt om te solliciteren!

En we gaan het uiteraard niet alleen hebben over je cv of motivatie, maar juist die extra facetten die ervoor gaan zorgen dat jij gaat shinen. Denk eens aan creatief zijn binnen sollicitaties, spreken vanuit je hart, voorbereiding, mindset, lichaamtaal- en houding, jezelf kunnen verkopen… stuk voor stuk essentieel voor jouw onderscheidende vermogen. En stuk voor stuk belangrijk om het solliciteren leuk voor jezelf te maken (ook als je nu nog denkt: bahhh! ;)).

Het kan echt dames en heren! En mijn enige doel is om jou te laten stralen binnen je eigen grenzen en dat jij net zoals één van mijn Happiness Members kan zeggen:

Ik kijk nu serieus anders naar solliciteren!! En daar ben ik je heel dankbaar voor

 

Kom je ook? Deelname is gratis, registreren is wel noodzakelijk omdat ik werk met een speciaal online trainingsprogramma, Webinarjam.

Webinar Solliciteren leuk? Ja, het kan echt!

Datum: 20 oktober
Tijd: 19.30 uur
Duur: Uur tot anderhalf uur
Aanmelden: registreer je hier

Gast

Op Vacatureluurs.com kan je (anoniem) je verhaal of anekdote plaatsen, zodat je identiteit geheim blijft voor (potentiele) werkgevers. Wil jij ook een artikel (anoniem) plaatsen op de website? Mail dan naar info@vacatureluurs.com!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie