Sollicitatiehoroscoop november

sollicitatiehoroscoopLees hier hoe het u zal vergaan met solliciteren in november. Het staat in de sterren, dus daar is alvast geen discussie meer over mogelijk.

Sollicitatiehoroscoop November 2014

Ram
Die vieze man met dito hond die gisteren voor u in de rij bij de visboer stond, is uw toekomstige baas.

Stier
In het gratis huis-aan-huis-blaadje, rechts onder de schreeuwerige advertentie van Johnny de Rijwielspecialist, staat 17 november de droombaan waar u altijd al naar op zoek was.

Tweelingen
U heeft de verkeerde Jan de Boer toegevoegd op Linkedin. Hier gaat u spijt van krijgen.

Kreeft
U bent enorm opgelucht als u na het sollicitatiegesprek weer buiten staat. Wat een vreselijke mensen en wat een walgelijk bedrijf! Die middag bellen ze u dat ze u graag willen aannemen.

Leeuw
De tandarts vraagt tijdens de jaarlijkse controle of u inmiddels al een baan heeft. U vraagt hem of hij ook meteen even het gat in uw cv wil dichten.

Maagd
Die actie van u om in het kader van kostenbesparing zelf bospaddenstoelen te gaan plukken valt geheel niet in de smaak bij uw gezinsleden.

Weegschaal
Ja weegschaal, dat is goed balen. Uitgenodigd worden en nergens de vacature opgeslagen hebben. Die staat natuurlijk ook nergens meer online.

Schorpioen
In de laatste twee weken van november krijgt u griep en kunt u de deur niet uit. Nog een geluk bij een ongeluk dat u overal wordt afgewezen.

Boogschutter
Lees die brief nog maar even goed voor u hem verstuurt. U heeft ‘eractie’ getypt in plaats van ‘reactie’.

Steenbok
Het zal toch niet waar zijn! Die ene vervelende etterbak van de middelbare school heeft naar uw Linkedin-profiel gekeken!

Waterman
Uw kat neemt op een onbewaakt ogenblik uw ‘sollicitatiebroek’ onder handen met haar nagels.

Vissen
Afininiteit is niet de juiste spelling en ook teamplyaer kwam niet mooi uit de verf. Wij adviseren u niet meer vijf sollicitaties per dag de deur uit te doen om uzelf te behoeden voor uitputting.

Gast

Op Vacatureluurs.com kan je (anoniem) je verhaal of anekdote plaatsen, zodat je identiteit geheim blijft voor (potentiele) werkgevers. Wil jij ook een artikel (anoniem) plaatsen op de website? Mail dan naar info@vacatureluurs.com!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie