Sollicitatiehoroscoop december

sollicitatiehoroscoopDe sterren weten precies hoe uw december gaat verlopen op werkgebied. Eindelijk een horoscoop waar u echt iets aan hebt!

Ram
U wordt deze maand afgewezen als papierprikker omdat ‘onze voorkeur uitgaat naar iemand met wo-niveau’.

Stier
Om het ‘werkende gevoel’ te behouden stelt u deze maand uw eigen kerstpakket samen. Tips van Vacatureluurs: champignonragout, gesuikerde lolly’s en langhoudbare camembert.

Tweelingen
Op 15 december wordt u gebeld door een anoniem nummer. U trekt een sprint maar bent precies te laat bij uw telefoon. Saturnus stelt u alvast gerust: het is slechts een telemarketeer.

Kreeft
U heeft sinds uw werkloosheid de huishoudelijke taken herverdeeld. Blijkt dat uw partner al maanden die plastic plant naast de televisie water geeft.

Leeuw
U voert deze maand een vergaande discussie over de precieze betekenis van ‘niet intiem’met de fotograaf die u op Facebook aansprak over modellenwerk.

Maagd
U kunt eindelijk stoppen met om 7:30 uur de deur uit gaat en een rondje rijden om de schijn op te houden. Die blaaskaak van een buurman heeft via via al gehoord dat u geen baan meer hebt.

Weegschaal
Op het laatste moment wijzigt de werkgever plotseling nog de functieomschrijving naar Iets Compleet Anders. Fijntjes merk u op dat ze dan maar de sollicitering kunnen krijgen.

Schorpioen
Wat leuk, u wordt aangenomen bij hetzelfde bedrijf als uw echtgenoot! Joepie! Jee! Alhoewel…

Boogschutter
Teleurgesteld komt u zonder uitzicht op een baan terug van een beurs. Tip van Vacatureluurs: die vijfhonderd folders die u meekreeg knisperen wel heerlijk in het haardvuur.

Steenbok
Op weg naar de netwerkbijeenkomst maakt u een tussenstop voor een broodje bij een kiosk. Lieve Steenbok, ruik er even aan. Dat hij om 12 uur gesmeerd is wil niet zeggen dat hij niet eergisteren gebakken is.

Waterman
Leuke vacature bij een dierenkliniek! Op de dag van uw sollicitatiegesprek leert u al meteen iets heel nuttigs: sommige labradors bijten wel.

Vissen
Hoera, een nieuwe baan! In de eerste maand valt u vijf kilo af. Niet van de stress, maar in de nieuwe bedrijfskantine komt u er op onaangename wijze achter dat biologisch niet altijd lekker is.

Gast

Op Vacatureluurs.com kan je (anoniem) je verhaal of anekdote plaatsen, zodat je identiteit geheim blijft voor (potentiele) werkgevers. Wil jij ook een artikel (anoniem) plaatsen op de website? Mail dan naar info@vacatureluurs.com!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie