werkzoekende des vaderlands sacha bakker foto: ncrv cappuccino

Sacha Bakker is de nieuwe Werkzoekende des Vaderlands… En haar zus ook!

werkzoekende des vaderlands sacha bakker foto: ncrv cappuccinoSacha Bakker is de nieuwe Werkzoekende des Vaderlands! Zaterdag in het programma Cappuccino van de NCRV werd de titel aan haar (en haar zus) overgedragen. Haar zus? Ja, Sacha is tweeling, en haar zus Monique zoekt ook een baan!

“Ik spreek liever over werkzoekenden, werklozen klinkt wat zielig.” zegt Sacha. Naast haar zit tweelingzus Monique, die óók een baan zoekt. Voor het eerst dus een duo als WdV!

De titel Werkzoekende des Vaderlands (door Cappuccino soms nog Werkloze des Vaderlands genoemd) is in het leven geroepen door het radioprogramma Cappuccino van de NCRV, om werkzoekenden een podium te geven voor hun werkzoektocht. Sandra de Vries was de eerste titeldraagster, daarna namen resp. Daphne Hendriks en Jan van der Veen het stokje over. Na een intensieve zoektocht (als je zijn persberichten niet hebt gezien, dan zit je niet genoeg op internet!) is het Jan nu eindelijk gelukt: per april heeft hij een baan!

Net als de vorige titeldragers, Jan van der Veen, Daphne Hendriks en Sandra de Vries, hoopt Sascha de titel snel weer over te dragen. Heb je interessante vacatures voor haar (en haar tweelingzus?), dan kan je mailen naar cappuccino@ncrv.nl .

4 gedachten over “Sacha Bakker is de nieuwe Werkzoekende des Vaderlands… En haar zus ook!”

  1. Als oud-Werkloze des vaderlands wens ik beide zussen ook hier ontzettend veel succes toe in hun speurtocht naar die ene leuke baan, of twee in dit geval! En Vacatureluurs, jullie enorm bedankt voor de publiciteit, hier en op Twitter. Het ga jullie goed!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.