‘Rock Your Profile’ – LinkedIn masterclasses Bij DeBroekriem

Stichting DeBroekriem zet zich al 2,5 jaar in om werkzoekenden via netwerkevents en workshops (georganiseerd door werkzoekenden) weer aan een baan te helpen. Het aantal plaatsen waar de organisatie actief is, groeit hard: ondertussen is DeBroekriem al actief in 27 plaatsen!
LinkedIn heeft Stichting DeBroekriem uitgekozen als partner om samen de strijd aan te gaan tegen jeugdwerkloosheid. Het aankomende jaar werken ze samen om zoveel mogelijk jongeren aan een baan te helpen.
Vrijdag 22 mei vieren ze de samenwerking door gelijktijdig in Noord-, Midden- en Zuid-Nederland LinkedIn masterclasses te geven, gericht op twintigers:
-Zwolle (stadion PEC)
-Eindhoven (stadion PSV)
-Den Haag (stadion ADO)
Tijdens de Masterclass leer je hoe jij je netwerk kunt inzetten tijdens je zoektocht naar een baan en hoe je LinkedIn kunt inzetten om jezelf te profileren. Alle deelnemers moeten van te voren een LinkedIn-profiel hebben. Een laptop meenemen is niet nodig, wel kan je tijdens de masterclass met je smartphone direct elkaars LinkedIn-profiel bekijken en van feedback voorzien.
In tegenstelling tot andere events van DeBroekriem, is dit event speciaal gericht op jongeren die aan het begin van hun carrière staan.
Aanmelden is verplicht en kan gratis via de aanmeldknop op de eventpagina van DeBroekriem – LinkedIn.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.