Ontmoet Top MBA scholen tijdens QS TopMBA Connect 1-2-1

Zit je na te denken over een MBA-opleiding maar weet je niet waar je moet beginnen? Op 8 maart kun je in Amsterdam naar het QS TopMBA Connect 1-2-1 event waar je kennis kunt maken met een aantal van de beste MBA-opleidingsinstituten in de wereld. Je kunt er praten met diverse MBA-experts over keuze in opleiding, aanmelding, toelating en beurzen en je krijgt voor én na het event nog gratis adviezen.

Beurzen

Er zijn diverse beurzen beschikbaar voor MBAstudenten, via QS wordt er zo’n 1,7 miljoen dollar (1,6 miljoen euro) aan scholarships uitgedeeld aan MBAstudenten over de hele wereld. Wil je meer weten over de diverse beurzen, kijk dan op de website van QS of vraag ernaar tijdens TopMBA Connect 1-2-1.

Aanmelden

Registratie voor dit event is gratis en kan via de website van QS. Je stuurt je cv met je registratie mee, daarmee kunnen de MBA consultants van QS je cv en studiemogelijkheden matchen met de toegangseisen van de deelnemende scholen.

Je ontvangt na je registratie een persoonlijk rooster van een-op-een meetings met opleidingsinstellingen die interesse hebben in jou als student. Na je gesprekken ben je vrij om ook bij andere opleidingsinstituten te kijken. Blijf vooral nog wat langer voor de netwerkborrel om kennis te maken met gelijkgestemde MBA-kandidaten en schoolvertegenwoordigers.

Top MBA Connect 1-2-1 is een uitstekende kans om je MBAmogelijkheden te verkennen!

Alle informatie op een rijtje:

QS TopMBA Connect 1-2-1

8 maart 2017, 18:00 – 22:00

Intercontinental Amstel

Professor Tulpplein 1

1018GX Amsterdam

 

Aanmelden is gratis: http://bit.ly/2kPoOJU

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.