Online sollicitatietrainingen van De Levende Sollicitatiegids

De Levende Sollicitatiegids biedt ook online sollicitatietrainingen aan: Jouw Voorsprong Op de Rest & De Sollicitatiewegwijzer.

Jouw Voorsprong Op de Rest  is een training waarbij alle belangrijke onderdelen van het sollicitatieproces aan bod komen. Je leert hierbij de belangrijkste manieren van solliciteren, je leert hoe je (nog beter) met teleurstellingen om gaat, ontdekt nieuwe mogelijkheden om werk te vinden dat bij je past, ontwikkelt met webcamoefeningen je sollicitatievaardigheden en kunt vanaf nu met meer structuur en focus solliciteren met jouw Sollicitatie Plan.

De Sollicitatiewegwijzer is een sollicitatietraining waarbij je nieuwe manieren om te solliciteren ontdekt, tijdens de training maak je ook een Sollicitatie Plan waarmee je jouw baan sneller vindt!

Ik ben er trots op dat we deze trainingen nu in de Work-Shop kunnen aanbieden. De Levende Sollicitatiegids biedt met de Walk & Talk niet alleen een inspirerende en nuttige netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden; Debbie en Bastiaan Heijne geloven net als ik in een positieve, inspirerende en nuttige dienstverlening voor werkzoekenden.

Vanaf nu zijn de online sollicitatietrainingen van De Levende Sollicitatiegids beschikbaar in de Work-Shop!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.