Nieuwe visitekaartjes: cadeaubon voor werkgevers!

Visitekaartjes – cadeaubon: geldig voor 1 ideale werknemer

Leverbaar vanaf 27 januari 2016: een nieuw visitekaartje voor werkzoekenden die op een ludieke manier contactgegevens aan gesprekspartners willen overhandigen. Dit ontwerp ziet eruit als een cadeaubon!

De achterkant van het visitekaartje is blanco, zodat je er je eigen gegevens op kan noteren. Tip: gebruik een stempel of print stickers uit met je contactgegevens als je een netwerkevent bezoekt!

Te bestellen in kleine aantallen, voor een zacht prijsje: €3,00 per set van 50 kaartjes. Goed te combineren met de overige ontwerpen in de shop, per bestelling betaal je namelijk maar €2,25 verzendkosten. Door deze kaartjes te bestellen steun je bovendien het onderhoud van de website vacatureluurs.com!

Visitekaartjes ‘cadeaubon’, ‘beschikbaar’ en ‘leuk visitekaartje hè’? zijn nu ook als persoonlijke visitekaartjes te bestellen met eigen contactgegevens op de achterzijde!

[product_category category=”visitekaartjes”]

Vacatureluurs

Vacatureluurs.com is een platform voor werkzoekenden: je vindt er sollicitatietips en sollicitatiehumor maar ook netwerk-events en netwerkorganisaties. Het boek Vacatureluurs lis nu te koop!

Geef een reactie