Netwerken voor werkzoekenden gesorteerd op provincie!

De netwerkorganisaties voor werkzoekenden die bij ons bekend zijn, staan nu gesorteerd per provincie op de pagina Netwerken!

Zo kan je nog sneller zien of er netwerkorganisaties bij jou in de buurt zijn waar je aan mee kunt doen. Hou je niet zo van grote bijeenkomsten? Er staan ook ‘low-key’koffieochtenden zoals Samen Werken aan Werk bij en netwerkgroepen als de Succesvolle Mensen Borrel die zelf ook liever ‘klein’ willen blijven en toch succesvol zijn.

Goed nieuws trouwens voor De Broekriem: dankzij steun van diverse gemeenten zullen ze de komende tijd uitbreiden en in 56 plaatsen bijeenkomsten kunnen organiseren voor werkzoekenden! Mocht je dus enthousiast zijn geworden door de workshops die ze organiseren: ze zullen vast ook bij jou in de buurt bezig zijn. Of nog beter: help zelf mee met organiseren!

Vacatureluurs

Vacatureluurs.com is een platform voor werkzoekenden: je vindt er sollicitatietips en sollicitatiehumor maar ook netwerk-events en netwerkorganisaties. Het boek Vacatureluurs lis nu te koop!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie