Nationale Werkbezoek Dag – 21 november 2018

Op Nationale Werkbezoek Dag kun jij als werkzoekende op bezoek bij verschillende bedrijven en organisaties in Nederland. Dit initiatief bestaat al enkele jaren en is een uitstekende manier om te netwerken, jezelf te profileren óf om eens te kijken of een carrièreswitch iets voor jou is. Stichting DeBroekriem organiseert dit jaar de Nationale Werkbezoek Dag, net als in 2017. Doe mee en maak op een leuke manier kennis met werkgevers!

Waarom wordt Nationale Werkbezoek Dag georganiseerd?

Ondanks dat de economie groeit en de werkloosheid daalt, zijn er nog steeds veel mensen die geen werk kunnen vinden. Door kennis te maken met bedrijven in het vakgebied waar zij interesse in hebben, kunnen ze beter inzicht krijgen wat een bedrijf of organisatie doet. Bovendien is netwerken met professionals in je vakgebied een uitstekende manier om jezelf te profileren als dé kandidaat voor een bepaalde functie.

Hoe werkt Nationale Werkbezoek Dag?

Werkzoekenden kunnen op Werkbezoekdag.nl bedrijven en organisaties vinden die meedoen met Werkbezoekdag. Bedrijven en organisaties kunnen zichzelf aanmelden op Werkbezoekdag.nl. Ken je een leuk bedrijf of organisatie waar je wel eens kennis mee zou willen maken, maar doen ze niet mee? Attendeer ze op Werkbezoekdag.nl en geef aan dat je graag op bezoek komt!

Meer weten over Nationale Werkbezoekdag? Check de FAQ op de website van de organisatie.

Heb je vragen over de Nationale Werkbezoekdag? Neem contact op met Stichting DeBroekriem.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.