#metzonderwerk – Tijd voor Energie!

Op 2 december vindt in Utrecht het #metzonderwerk event ‘Tijd voor… Energie!’ plaats. Heb je interesse in het ondernemerschap, of gewoon zin in een lesje body percussion? Je kunt workshops volgen en netwerken met de andere deelnemers tijdens de borrel. Hoe leerzaam zo’n event is, kan je lezen in het verslag van Eelco van het vorige #metzonderwerk-event op 7 november.

Deze avond wordt afgetrapt door Jennie de Vreede. Zij zal haar ervaringen gaan delen over haar freelance-avontuur. Bart van Schalm zal een flinke energizer erin gooien met een portie bodypercussion en daarna zal er stilgestaan worden bij tips en oefeningen om meer enthousiasme te krijgen…..door stilte-oefeningen in te bouwen in het dagelijkse leven. Stilte is een waardevolle bron van creativiteit inspiratie en energie!

Programma – #metzonderwerk – Tijd voor… Energie! 2 december 2014

18:30 – 19:00 uur — Ontvangst

19:00 – 20:00 — ZZP-er in wording? Door Jennie de Vreede

Altijd al plannen gehad om voor jezelf te beginnen maar je weet niet waar te beginnen? Of ben je net begonnen maar heb je het gevoel niet verder te komen? Jennie startte een jaar geleden haar bedrijf: De Vreede Projectmanagement. Zij blikt terug op een bewogen, leerzaam en vooral leuk eerste jaar als ondernemer. Voordat Jennie haar bedrijf startte was zij werkzaam bij het Centrum voor Ondernemerschap van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) en als beleidsmedewerker bij de KvK. Jennie deelt haar ervaringen met de start van haar freelance-wereld en hoopt jouw ondernemersdrempel te kunnen verlagen!

20:00 – 20:15 — Korte pauze

20:15 – 21:00 — Body Percussion. Door Bart van Schalm

Met Body Percussion wordt je lichaam een ritmisch instrument. Bart van Schalm leert je pakkende ritmes te maken met klappen, stampen, vingers knippen en slaan. Body Percussion is energiek, muzikaal, speels, fun, maakt je wakker en brengt je lekker in je lijf!

21:00 – 21:15 — Korte pauze

21:15 – 22:15 — Enthousiasme en innerlijke rust. Ja graag, maar hoe? Door Petra Speelman

Wat helpt om innerlijke rust te creëren? En enthousiasme? Wat heeft het voor uitwerking op onszelf, anderen en op de situatie waarin we ons bevinden? Petra Speelman, van Centrum voor Stilte-educatie (IAM), bespreekt praktische voorbeelden, tips en oefeningen.

22:15 – 23:00 — Borrelen

 

Wat kost het?

Dit event betaal je op basis van waardebepaling achteraf!

Meer informatie: http://www.metzonderwerk.nl/events/

Aanmelden doe je hier.

De #metzonderwerk-facebookgroep is een actieve community die veel deelt en inspiratie levert. Aanrader voor werkzoekenden!

Vacatureluurs

Vacatureluurs.com is een platform voor werkzoekenden: je vindt er sollicitatietips en sollicitatiehumor maar ook netwerk-events en netwerkorganisaties. Het boek Vacatureluurs lis nu te koop!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie