JobBar in Antwerpen – en andere activiteiten voor werkzoekenden in België

activiteiten voor werkzoekenden in VlaanderenDeze week startte VDAB een nieuwe activiteit: de JobBar in Antwerpen is iedere dinsdag gratis (na aanmelding) te bezoeken voor jonge werkzoekenden die willen netwerken of vragen hebben over solliciteren. Een leuk initiatief! Wat trouwens opvalt aan de agenda van de VDAB (de Vlaamse UWV, zeg maar), is dat de agenda op de site goed gevuld is: deze week alleen al tientallen activiteiten voor werkzoekenden in Vlaanderen, te gek! Dat het UWV en werk.nl weinig activiteiten vertonen op de agenda, is een van de redenen waarom er op Vacatureluurs.com een agenda staat: je zou als werkzoekende willen weten waar je naartoe kan voor workshops, netwerkbijeenkomsten en andere events, toch?

Op de agenda van Vacatureluurs zal je ook activiteiten voor werkzoekenden in België vinden. Tips zijn altijd welkom, maakt niet uit hoe klein of groot de netwerkorganisatie is!

Vacatureluurs

Vacatureluurs.com is een platform voor werkzoekenden: je vindt er sollicitatietips en sollicitatiehumor maar ook netwerk-events en netwerkorganisaties. Het boek Vacatureluurs lis nu te koop!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie