Hoera! Vacatureluurs 1 jaar!


Allerliefste vacatuurders,

sollicistatiegeld vacatureluursOp 19 april 2013 lanceerde ik met de tekst ‘Uitkering? Ik noem het liever sollicistatiegeld!‘ Vacatureluurs.com, in de hoop dat andere werkzoekenden iets zouden hebben aan de informatie die ik in mijn werkzoektocht verzamelde. Ik kreeg al gauw reacties van volkomen onbekenden die de website een verfrissende bron van humor en informatie vonden. Het deed (en doet) mij ontzettend goed te horen dat mijn inzet gewaardeerd wordt, dat ik van mijn baanloosheid iets nuttigs voor anderen heb weten te maken!

In een jaar tijd is er ook veel gebeurd! Zo schreef ik een sollicitatiebrief aan Bruno, (nog geen antwoord gehad, maar fingers crossed!), staken we een oude grap in een nieuw jasje en mocht ik mijn verhaal vertellen op de radio. Wat mij nog wel het meeste heeft geraakt dit jaar: de vele leuke reacties van lezers, volgers en fans. Ontmoetingen met actieve werkzoekenden die creatief solliciteren, netwerken en zichzelf durven te ontwikkelen in tijden van baanloosheid en creatief omgaan met crisis. Diegenen die ook na talloze afwijzingen nog steeds positief durven te zijn over hun toekomst. Netwerkorganisaties, groot en klein, die elkaar ondersteunen bij sollicitatieactiviteiten.

Helden! Dankzij jullie bestaat Vacatureluurs, en zal ik ook het komende jaar samen met de vrijwillige redactieleden mijn best doen nog meer van dienst te zijn in de zoektocht naar werk. Ik wil jullie dan ook graag bedanken voor een fantastisch jaar als hoofdredacteur van Vacatureluurs.com. Op naar nieuwe gein! 

Een hele hartelijke groet,

Emily Harmsen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.