Hoe schrijf je een leuke, sterke én overtuigende motivatie?

Gratis webinar ‘Hoe schrijf je een leuke, sterke én overtuigende motivatie?’ 22 september 2015

Het schrijven van een motivatie kost heel veel van ons enorm veel energie. Je ziet een leuke vacature, voelt hier enigszins energie bij en dan moet weet je dat je weer moet… die brief! En in je achterhoofd zit zelfs wellicht al dat stemmetje: “Er komt waarschijnlijk toch een afwijzing, dus vooral niet teveel moeite doen”. Waarschijnlijk heel logisch dat veel van ons geen energie krijgen van het schrijven van een motivatie (veel afwijzingen, geen reacties, jezelf moeten verkopen). En toch ben ik ervan overtuigd dat je er wél energie van kunt krijgen. En wanneer je hier dus wel energie van krijgt, dan straalt je motivatie dit ook uit. Bijkomend voordeel, de lezer krijgt hier ook energie van. Dus we gaan beginnen bij het begin: Hoe komt het dat je geen energie krijgt van het schrijven en belangrijker: Hoe kunnen we ervoor zorgen dat je wél energie gaat krijgen hiervan!

Zoals een van mijn Happiness members mij mailde nadat zij deze training had gevolgd:

“Volgde kort geleden je webinar over motivatie schrijven. Met succes toegepast en gelijk een uitnodiging binnen! Zat eigenlijk al op de afwijzing te wachten!”

Tijdens deze online training, op 22 september a.s., neem ik je mee binnen het avontuur van de motivatie. Door middel van mooie voorbeelden en concrete leerpunten over elk onderdeel van een motivatie (geloof me, dat zijn er nogal wat ;)). En het doel van deze training? Uiteraard meer uitnodigingen voor gesprekken, maar in eerste instantie dat jij met een glimlach je motivatie gaat schrijven!

Alvast wat tips voor je motivatie:

  • Schrijf altijd met een glimlach!
  • Spring wat op en neer om je energie hoog te houden voordat je begint met schrijven
  • Laat niet alleen je ‘professionele’ jij zien, ik wil jou als persoon ook leren kennen
  • Zorg voor leuke triggers die zorgen voor een lach!

Kom je ook? Deelname is gratis, registreren is wel noodzakelijk omdat ik werk met een speciaal online trainingsprogramma (Webinarjam).

Datum: 22 september
Tijd: 19.30 uur
Duur: Uur tot anderhalf uur
Aanmelden: via deze link

2 gedachten over “Hoe schrijf je een leuke, sterke én overtuigende motivatie?”

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.