Hoe bedwing je je zenuwen voor een sollicitatie?

Wat voor een invloed hebben zenuwen op jouw sollicitaties? Doe mee met de gratis webinar van CininCarrière op 16 november!

Vandaag wil ik je graag uitnodigen voor de -gratis- online training “Hoe je jouw zenuwen in je eigen voordeel kunt gebruiken!”. Waarom ik deze training ga geven? Ik merk dat mensen die aan het solliciteren zijn vaak zenuwachtig zijn. Of dit nu een beetje is, of heel erg, deze zenuwen hebben 9 van de 10 een niet zo’n fijne invloed op jouw gesprek. Je komt niet over als jezelf, je geeft niet de juiste antwoorden, je blijft maar praten, je bent over enthousiast of juist heel stil… Wat voor een invloed jouw zenuwen ook op je hebben, het is niet fijn en deze hebben zeker geen positieve invloed op het gesprek.

Nervous and excited are the same sensation. Negative vs positive. Stop saying you are nervous and start saying you are excited!

Een mooie quote van Deb Bixler die mijn visie op eigen alles in het leven toelicht. Je moet het toch doen, dus dan kun je het net zo goed leuk maken voor jezelf. Dat kan namelijk echt, solliciteren is jouw eigen project en jij hebt zelf de regie hiervan in handen. En ondanks dat enorm veel mensen solliciteren gewoon écht niet leuk vinden (behalve zenuwen zijn er nog meer aspecten), heb ik de overtuiging dat jij dit zelf kunt ombuigen zodat het wel leuk wordt. En één aspect daarvan is je zenuwen aanpakken en deze ombuigen naar positieve gevoelens. Tijdens deze training gaan we samen aan de slag hoe jij dit ook voor elkaar kunt krijgen en neem ik je aan de hand van concrete voorbeelden mee binnen dit avontuur. Alvast weten wat je gaat leren?

  • Hoe je die werkgever / recruiter niet meer op een voetstuk plaatst!
  • Dat je ook nee mag zeggen!
  • En dat je eerlijk je gevoel mag benoemen, dit doet wonderen!
  • Jouw glimlach werkt ontwapenend, en niet alleen voor je gesprekspartner!
  • Hoe je zelf kan zorgen voor een tweerichtingsverkeer!

Dear stress, let’s break up!

Ben jij er ook bij om jouw zenuwen een kopje kleiner te maken? En belangrijker natuurlijk: om jouw kansen op die leuke baan te vergroten? Om deel te kunnen nemen kun je je registreren via onderstaande link (omdat ik met een speciaal trainingsprogramma werk, anders kun je niks zien).

 

Datum: maandag 16 november 2015

Tijdstip: 19.30 uur

Aanmelden: via deze link

 

Ik heb er zin Cin in!

Cindy van Stechweij

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.