Het Beste van 2014

2014 is bijna voorbij, niet te geloven hoe hard de tijd vliegt! Ik had me bij de lancering van Vacatureluurs in april 2013 niet kunnen voorstellen dat er zóveel werkzoekenden zijn die net zo denken over werkloosheid baanloosheid als ik… Tof om te zien dat er veel vacatuurders zijn die dit jaar Vacatureluurs niet meer volgen. Heuh? Ja daar ben ik blij om: omdat ze een baan hebben gevonden! Het is te hopen dat er nog meer euhhh volgen… 

Vanaf 25 december houdt Vacatureluurs even vakantie om voor te bereiden op een gloednieuw jaar met wilde plannen. Te beginnen met de WWeekagenda, die al flink veel inschrijvingen heeft!

Vandaag geef ik graag een overzicht van het beste van Vacatureluurs in 2014 en een vooruitblik op het komende jaar:

In 2014:

  • Mocht Vacatureluurs.com haar eerste verjaardag vieren met bijna 6000(!) volgers via Twitter, Facebook en de nieuwsbrief. Ondertussen zijn het er bijna 10.000 (!!).
  • Publiceerden we maar dan 150 (!) artikelen en pagina’s over solliciteren, vacatures vinden en baanloosheid. Ook van diverse (anonieme) gastbloggers!
  • Plaatsten we enkele honderden(!) events voor werkzoekenden op de agenda. Bijna iedere zoekt-werkdag meerdere activiteiten in Nederland, tof!
  • Vond de allereerste Vacatureluurs-workshop plaats: De cv-ketel. Met succes!
  • Werd in september het nieuwe logo én de nieuwe website gepresenteerd: fully responsive mmmm… Al blijft er nog genoeg werk aan zitten! Feedback is altijd welkom:)
  • Introduceerden we de Work-Shop met producten en diensten voor werkzoekenden. Diverse trainingen en workshops zijn er al te vinden!
  • Zijn er diverse verslaggevers op pad gegaan om events te bezoeken en er verslag van te doen.

De 5 meest gelezen artikelen en pagina’s in 2014:

Grappig, daar zitten ook wat ‘ouwetjes’ tussen uit 2013! Fijn om te weten dat deze artikelen van pas komen in de werkzoektocht of juist afleiding bieden… Mijn persoonlijke favorieten van 2014 zijn de hilarische Sollicitatiehoroscopen van Mirjam, de fijne succesverhalen van ex-werkzoekenden (zoals bijvoorbeeld laatst Natchai) en de eindeloze stroom idiote vacatureteksten die je tegenkomt bij het vacaturen. 

In 2015:

  • Beginnen we aan iets nieuws: de WWeekagenda! Schrijf je nu in voor deze werkzoek-weekplanning extraordinaire!
  • Vind in januari de tweede editie van De cv-ketel plaats. Aanmelden kan hier!
  • Kunnen we hopelijk nog veel meer (ludieke) ideeën en dromen werkelijkheid maken. Stay tuned!

Bedankt redacteuren, bloggers, verslaggevers, baanlozen, vacatuurders en feedbackgevers voor jullie bijdragen aan de site!

feestdagen800

 

Om het nieuwe jaar goed te kunnen beginnen, houdt Vacatureluurs.com even vakantie van 25 december 2014 tot en met 1 januari 2015. Events voor op de agenda kan je mailen naar events@vacatureluurs.com, deze worden in  week 1 toegevoegd aan de agenda. Bestellingen in de Work-Shop worden wel gewoon in behandeling genomen!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.