Handig: Excel-sheets voor je sollicitatieactiviteiten

sollicitatieacitiviteiten bestandAls je veel sollicitaties verstuurt, kan je wel eens de kluts kwijt raken: welke contactpersoon hoorde ook al weer bij welk bedrijf? Heb ik überhaupt wel een reactie gekregen op mijn sollicitatie?

Ik gebruikte voor mijn sollicitaties altijd een gegevensbestand om contactgegevens en acties bij te houden: ook bij een klein aantal sollicitaties kan dit een handige tool zijn. Zo kan je toch je sollicitatieactiviteiten bijhouden, ook als werk.nl het niet doet! 

Hieronder vind je links naar voorbeelden van zo’n gegevensbestand.

Het eerste blad is voor sollicitaties, het 2e voor netwerkcontacten: maak maar eens een lijstje met mensen/bedrijven die interessant zijn voor de volgende stap in je carrière… Het Excelbestand kan je helemaal aanpassen naar je eigen wensen, de PDFbestanden zijn handig als je de bladen snel uit wilt printen om met pen in te vullen.

 

 

Emily Harmsen

Auteur 'Vacatureluurs' , geeft workshops voor werkzoekenden en is oprichter/hoofdredacteur Vacatureluurs.com. Houdt van schrijven en films kijken. Houdt niet van baanloosheid, haaien en ui.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Henk Saak schreef:

  Top formulier, dank je voor het delen

 2. Marcel Meijer schreef:

  Hoe sla ik het xls bestand op? Als ik erop klik dan krijg ik allemaal rare tekens en weet ik niet hoe ik het als .xls bestand opgeslagen krijg

 3. jokelvbJoke schreef:

  Handig. Dank voor het delen.

 4. Jan Pieter Kastelein Bfa schreef:

  Enorm bedankt! Ik heb zelf een soortgelijk formulier gemaakt.. maar dit heeft nog wat goede tabs: Datum sollicitatie verstuurd Datum nabellen Datum reactie ontvangen Datum sollicitatie-gesprek die ik niet had. Thanks!

 5. Klaas Kuijl schreef:

  Bedankt voor dit handige formulier!

Geef een reactie