Handig: Excel-sheets voor je sollicitatieactiviteiten

sollicitatieacitiviteiten bestandAls je veel sollicitaties verstuurt, kan je wel eens de kluts kwijt raken: welke contactpersoon hoorde ook al weer bij welk bedrijf? Heb ik überhaupt wel een reactie gekregen op mijn sollicitatie?

Ik gebruikte voor mijn sollicitaties altijd een gegevensbestand om contactgegevens en acties bij te houden: ook bij een klein aantal sollicitaties kan dit een handige tool zijn. Zo kan je toch je sollicitatieactiviteiten bijhouden, ook als werk.nl het niet doet! 

Hieronder vind je links naar voorbeelden van zo’n gegevensbestand.

Het eerste blad is voor sollicitaties, het 2e voor netwerkcontacten: maak maar eens een lijstje met mensen/bedrijven die interessant zijn voor de volgende stap in je carrière… Het Excelbestand kan je helemaal aanpassen naar je eigen wensen, de PDFbestanden zijn handig als je de bladen snel uit wilt printen om met pen in te vullen.

 

 

8 gedachten over “Handig: Excel-sheets voor je sollicitatieactiviteiten”

    1. Ha Marcel, als je met je rechtermuisknop op de link klikt, zou je in het rijtje ‘link opslaan als’ moeten kunnen kiezen, je kunt het dan opslaan op de plek die je wilt. Mocht dat niet lukken, dan kan ik je het bestand ook even mailen: stuur een e-mail naar info[at]vacatureluurs.com dan stuur ik ‘m op!

  1. Jan Pieter Kastelein Bfa

    Enorm bedankt! Ik heb zelf een soortgelijk formulier gemaakt.. maar dit heeft nog wat goede tabs: Datum sollicitatie verstuurd Datum nabellen Datum reactie ontvangen Datum sollicitatie-gesprek die ik niet had. Thanks!

  2. Pingback: viagra online

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.