ZZP Zorg Café

Datum & Tijd
16/12/2016
19:00 - 22:00

Aanmelden: http://www.kingarthurgroep.nl/ Eventwebsite
Kosten voor dit event: gratis

Locatie
Molenstraat 8a, Molenstraat 8a Soest

Details

King Arthur Groep, de thuiszorgorganisatie gespecialiseerd in dementiezorg, organiseert op 16 december haar 4e Zorg café voor startende en zelfstandige zorgverleners. Deze keer, in het ontmoetingscentrum in Soest met als gastspreker ZZP Coach Sylvie van den Meerendonk.
ZZP’er in de zorg?
Hoe je je beste opdrachtgevers vindt
Je hebt voor de zorg gekozen omdat je hart voor mensen hebt en graag met ze werkt. Daar ben je voor opgeleid en bekwaam je je steeds in. Of je overweegt juist deze stap te zetten. Maar met alle veranderingen in de markt ben je niet alleen zorgverlener, maar ook ondernemer. En dat stuk van het vak vraagt dat je je ook daarin ontwikkelt. Daarom organiseert King Arthur Groep speciaal voor zowel aankomende, pas gestarte en doorgewinterde ZPP’ers in de zorg een lezing over dat ondernemerschap.
De vraag die centraal staat is: hoe vind je de opdrachtgevers die goed bij je passen? ZZP-coach Sylvie van den Meerendonk van ALIGHTstartups deelt in een interactieve workshop een praktisch stappenplan. Ondernemerschap stelt je in staat om te kiezen voor je passie. Daarom staan we in de lezing stil bij wie je ideale klanten zijn, leer je herkennen waar je die kunt vinden en stel je een strategie waarmee je die met gemak vindt. Zodat je de komende jaren een stabiele stroom inkomsten kunt genereren, bij een keur aan leuke opdrachtgevers. We ontmoeten je graag op 16 december 2016, Molenstraat 8a, 3764 TG Soest. Inloop vanaf 19:00 uur. Lezing start om 19:30 uur. Vanaf 20:30 uur kun je onder het genot van een hapje en een drankje netwerken. Aanmelden? Stuur een mail naar info@kingarthurgroep.nl

Meer informatie: http://www.kingarthurgroep.nl/

Categorieën


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.