ZZP Zorg Café met gastspreker Sarien Hage

Datum & Tijd
22/11/2017
19:00 - 22:00

Aanmelden: http://www.kingarthurgroep.nl/ Eventwebsite
Kosten voor dit event: Gratis

Locatie
Dr Max Euwestraat, Dr. Max Euwestraat 74 Utrecht

Details

Thema: gastspreker Sarien Hage
Coach en eigenaar van Denk & Ga, over ‘Wie kan veranderen, blijft trouw aan zichzelf’.

Woensdag 22 november 2017
Adres: Dr. Max Euwestraat 74, 3554 EZ Utrecht.
King Arthur Groep, de thuiszorgorganisatie gespecialiseerd in dementiezorg, organiseert op woensdag 22 november 2017 het ZZP Zorg café voor startende en zelfstandige zorgverleners. Deze keer in Utrecht met als gastspreker Sarien Hage.

De bijeenkomst begint met het boeiende verhaal over de organisatie door Jarcine Spaander, mede eigenaar van de King Arthur Groep. Daarna volgt de presentatie ‘Wie kan veranderen, blijft trouw aan zichzelf’ door Sarien Hage, coach en eigenaar van Denk & Ga. “Mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden. Voel je uitgenodigd tot de beweging, die nodig is om bij veranderingen zelf de regie te hebben en te houden. Je bent immers verantwoordelijk voor je eigen toekomst. Wel kunnen nieuwe inzichten helpen de richting te bepalen, die het beste past en het beste gevoel geeft”, vertelt Sarien.
Overweeg je deze stap te zetten of ben je ZZP-er en op zoek naar een nieuwe opdrachtgever, King Arthur Groep is op zoek naar jou. Kom kennismaken op 22 november 2017 in Utrecht.

PROGRAMMA
19:00 uur Inloop
19:30 uur Jarcine Spaander
19:45 uur Sarien Hage
21:00 uur Netwerken

Categorieën


Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.