Workshop ‘Go with your own flow’

Datum & Tijd
17/11/2016
09:30 - 11:30

Aanmelden: http://www.together2work.com Eventwebsite
Kosten voor dit event: gratis, consumpties voor eigen rekening

Locatie
De Voorste Venne, Afrikalaan 100 Drunen

Details

Workshop voor werkzoekenden: “Go with your own flow”

 

Op 17 november organiseert Together2Work de workshop “Go with your own flow” met Harriët de Waard in de Voorste Venne te Drunen.

Helemaal het roer omgooien?… Tja, ik wil wel de balans privé/werk houden … Volgens mij moet ik ‘gewoon’ in mijn vakgebied blijven hoor … Hmm, misschien bij de winkel om de hoek werken?…Toch eerst een cursus volgen?…. Eh, dan maar op de vuilniswagen desnoods! Ik moet toch iets ?!

Heb jij ook dat er al duizend ideeën en vragen in je hoofd zijn gepasseerd en dat je vervolgens niet meer weet welke stap je moet nemen?

Wil jij je eigen flow gaan herkennen en weten wat deze fase in jouw leven jou te zeggen heeft? Kom dan naar de bijeenkomst van Together2Work in de Voorste Venne te Drunen op donderdagochtend 17 november a.s.

 

Tijdens de workshop”‘Go with your own flow” zal Harriët de Waard je uitnodigen op een andere manier naar je situatie te kijken om zo een juiste volgende stap te gaan nemen. Aan de hand van haar eigen ervaringen en met behulp van een aantal oefeningen zal zij je laten zien hoe je kunt handelen op basis van je eigen innerlijke wijsheid. Heel praktisch, ‘down to earth’ en uitgaande van de situatie zoals die nu voor jou is.

Onderwerpen die aan bod komen, zijn:

  • Werk: why, how, what
  • Het maken van bewuste keuzes
  • Balans en energie
  • Verstand en gevoel
  • Blokkades en de ‘ja’/ ‘nee-stroom’

 

Harriët heeft haar eigen praktijk, Punt van Inspiratie en werkt voor organisaties en particulieren in diverse branches. Zij verzorgt al vele jaren individuele en groepbegeleidingstrajecten op het gebied van werk en passie. Kijk voor meer informatie op de website: www.puntvaninspiratie.nl

 

Iedereen is welkom. Deelname is gratis! Koffie/thee zijn voor eigen rekening. Aanvang 9.30 uur.

Wil je deelnemen aan de workshop, mail dan vóór 14 november a.s. je naam en telefoonnummer naar heusden@together2work.com. Je ontvangt een bevestiging van je eventuele deelname. Max. 10 personen kunnen aan deze workshop deelnemen. Zie voor meer informatie: www.together2work.com

Categorieën


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.