Werkcafé Utrecht

Datum & Tijd
21/09/2020
15:00 - 17:00

Aanmelden: http://utrecht.werkcafe.nl/ Eventwebsite
Kosten voor dit event: Gratis

Locatie
De Alchemist, Kon. Wilhelminalaan 8 Utrecht

Details

Werkcafe Utrecht, sinds 2013

Sinds oktober 2013 is het Werkcafe actief in Utrecht. De website en de medewerkers vonden tot nu toe onderdak bij het UW Werkbedrijf. Leuke jaren waarin ruim 130 werkzoekers bijdroegen aan de ontwikkeling van de website en gezamenlijk bijna 900 blogs, artikelen en recepten publiceerden . Maandelijks weten zo’n 2000 unieke bezoekers de website utrecht.werkcafe.nl te vinden.
Met ingang van 1 januari a.s gaat het Werkcafe Utrecht verhuizen. We hebben een nieuwe plek gevonden bij De Alchemist. Een prachtige, levendige locatie met vele nieuwe mogelijkheden!

Veilige plek

Werkcafe Utrecht wil boven alles een veilige plek zijn voor werkzoekers. Een plek waar je anderen kunt ontmoeten die in dezelfde situatie zitten. Een plek waar je kunt ervaren dat je niet alleen bent en dat je je niet hoeft te schamen voor de situatie waarin je zit. Het kan iedereen overkomen werkloos te worden. Het kan ook iedereen overkomen weer werk te vinden! Werkcafe wil jou graag op een positieve en onafhankelijke manier ondersteunen: met verhalen, ontmoetingen, de mogelijkheid om te leren en tips om een periode met weinig geld positief en gezond door te komen. Zodat jij sterker in je schoenen staat en de kans om werk te vinden groter wordt.

Uitnodiging

We willen alle werkzoekers van Utrecht graag uitnodigen om kennis te komen maken op onze nieuwe locatie.  Je bent van harte welkom op de Werkcafe Live netwerk-kerst-oud&nieuw bijeenkomst.

Wanneer:  maandag 19 december a.s. van 15.00 tot 17.00 uur.

De Alchemist, Koningin Wilhelminalaan 8 3527 LD Utrecht.

Meld je nu aan!

Categorieën


Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.