Werckcafé

Datum & Tijd
16/02/2018
15:30 - 17:30

Organisator: Sterck in Werck Eventwebsite
Aanmelden: via e-mail
Kosten voor dit event: gratis, consumpties voor eigen rekening

Locatie
Jac Danst, Buitenvest 96 Bergen op Zoom

Details

Wanneer je je baan verliest, kun je het gevoel hebben dat je er alleen voor staat. Sterck in Werck wil dat gevoel wegnemen. Daarom is het Werckcafé opgezet. Een ontmoetingsplek voor werkgevers en werkzoekenden. Wat is er nu fijner dan kennismaken met potentiële opdrachtgevers en ervaringen delen met andere werkzoekenden? En dat alles onder het genot van een borrel op een prachtige locatie met een relaxte sfeer. Welkom bij het Werckcafé!

Het Werckcafé als inspiratiebron

Het Werckcafé dient als inspiratiebron. Tijdens de bijeenkomsten zijn sprekers uit verschillende branches aan het woord om kennis te delen. Ook worden er workshops gegeven, bijvoorbeeld over hoe je als werkzoekende het beste contact kunt leggen met organisaties. En over het schrijven van de juiste brief, het opstellen van een opvallend cv, het voorbereiden van een goede pitch en nog veel meer.

Het Werckcafé als sociale kracht

Margreet van Kemenade, talentontwikkelaar: “Onze ervaring is dat het Werckcafé niet alleen nuttig is, het dient ook als sociale kracht. Mensen ontmoeten elkaar, creëren een band en worden soms zelfs soulmates. Het netwerk groeit. Dat is voor ons dankbaar om te zien. Of je nu timmerman bent of webbouwer, dat maakt voor het sociale aspect niets uit. In het Werckcafé komen personen uit alle branches samen en is iedereen gelijk. Samen sta je stercker, daarvan zijn wij overtuigd!”

 

 

De toegang is gratis. De consumpties zijn voor eigen rekening.

Categorieën


Vacatureluurs

Vacatureluurs.com is een platform voor werkzoekenden: je vindt er sollicitatietips en sollicitatiehumor maar ook netwerk-events en netwerkorganisaties. Het boek Vacatureluurs lis nu te koop!