Walk & Talk

Datum & Tijd
17/07/2019
09:30 - 11:30

Aanmelden: http://www.bibliotheekmeierij.nl/agenda/activiteiten Eventwebsite
Kosten voor dit event: gratis

Locatie
Bibliotheek Vught, Dorpsstraat 28 Vught

Details

Walk&Talk – De koffiepauze voor werkzoekenden
Vanaf januari bieden Bibliotheek De Meierij en ABZ in Vught werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan. Op woensdag 18 januari vindt van 9.30 uur – 11.30 uur de eerste bijeenkomst plaats in de bibliotheek Vught, Dorpsstraat 28, met als onderwerp: het nieuwe solliciteren. Deelname aan de Walk&Talk is, net als koffie en thee, gratis.

Walk&Talk is opgericht door Debbie Heijne. Zij heeft uit eigen ervaring meegemaakt hoe de wereld van werkzoekenden eruit ziet, toen ze zelf begin 2013 werkloos werd. Sinds augustus 2013 is zij ondernemer en eigenaar van De Levende Sollicitatiegids, waar de Walk&Talk bijeenkomsten uit voort zijn gekomen.

Mooie ontmoetingen
Walk&Talk biedt laagdrempelige bijeenkomsten voor werkzoekenden waarbij veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren in de huidige tijd worden besproken en waarbij ruimte is voor mensen om te netwerken. Je kunt even los komen van het etiket van ‘werkzoekende’, maar juist ervaringen delen en je horizon verbreden door mooie ontmoetingen met anderen.

De Walk&Talk bijeenkomsten gaan van start vanaf 18 januari en vinden vervolgens elke 3e woensdag van de maand plaats van 9.30 – 11.30 uur in de bibliotheek in Vught.
Ben je werkzoekend? Wees dan van harte welkom bij deze laagdrempelige bijeenkomsten en laat je informeren. Verruim je netwerk en kennis en grijp de kans om jezelf verder te ontplooien.

Categorieën


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.