Walk & Talk

Kaart niet beschikbaar

Datum & Tijd
25/03/2019
09:30 - 11:30

Organisator: Bibliotheek Zoetermeer Eventwebsite
Aanmelden: aanmelding niet verplicht
Kosten voor dit event: gratis

Locatie
Bibliotheek Zoetermeer, Stadhuisplein 1 Zoetermeer

Details

Werk zoeken doe je samen, kom naar de Walk&Talk

Iedereen die op zoek is naar (ander) werk, is van harte welkom bij de Walk&Talk Zoetermeer in het Forum. Tijdens deze bijeenkomst op iedere laatste maandag van de maand kun je andere werkzoekenden ontmoeten en ervaringen delen of een stuk herkenning of inspiratie op doen.

Op maandag 25 februari komt een deskundige van het Leerwerkloket praktische tips geven over loopbaanadvies en geeft daarnaast ook informatie over de waarde van een leerwerkplaats. Na afloop is er gelegenheid om met de deskundige te spreken.

Het doel van de Walk&Talk is mensen te helpen om zelf de deskundige te worden in de zoektocht naar werk. Wat is de beste manier om te solliciteren? Dat ontdek je samen met andere werkzoekenden, bij de Walk&Talk. Bij (tijdelijke) collega’s vind je praktische tips, support en enthousiaste aanmoedigingen om nieuwe dingen te proberen. De Walk&Talk is dan ook geen workshop. De vaste medewerkers van de bibliotheek heten je welkom en hebben de koffie en thee voor je klaar gezet. Je koffiepauze kan beginnen! Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee gratis en telt als een sollicitatieactiviteit voor het UWV.

Categorieën


Vacatureluurs

Vacatureluurs.com is een platform voor werkzoekenden: je vindt er sollicitatietips en sollicitatiehumor maar ook netwerk-events en netwerkorganisaties. Het boek Vacatureluurs lis nu te koop!

Geef een reactie