Walk & Talk

Walk & Talk

Datum & Tijd
08/04/2020
09:30 - 11:30

Aanmelden: https://www.bibliotheekbarneveld.nl/nieuws-activiteiten/activiteiten/walk---talk--de-koffiepauze-voor-werkzoekenden.html Eventwebsite
Kosten voor dit event: gratis

Locatie
Bibliotheek Barneveld, Nieuwstraat 29 Barneveld

Details

Werkzoekend? Iedere maand is er een gratis Walk&Talk bijeenkomst in de Bibliotheek in Barneveld waarbij werkzoekenden ervaringen uit kunnen wisselen in een inspirerende omgeving. Voor herkenning, inspiratie en praktische tips. Met wisselende onderwerpen, ervaringen van andere deelnemers, gastsprekers en natuurlijk een gastvrij ontvangst met koffie en thee.

De allereerste Walk & Talk bijeenkomst vindt plaats op woensdag 11 april van 9.30-11.30 uur. Gastspreker Ernie Brink van Loopbaan Adviesgroep zal tijdens de bijeenkomst met de deelnemers in gesprek gaan over de kwaliteiten die je bezit en hoe je die kunt gebruiken om je cv nóg aantrekkelijker te maken. Ook zal er tijd genoeg zijn om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een kopje koffie of thee.

Praktische informatie

Deelname is gratis. U hoeft zich niet van te voren aan te melden. U bent van harte welkom!

Categorieën


Vacatureluurs

Vacatureluurs.com is een platform voor werkzoekenden: je vindt er sollicitatietips en sollicitatiehumor maar ook netwerk-events en netwerkorganisaties. Het boek Vacatureluurs lis nu te koop!

Geef een reactie