The Boost – gratis training voor werkzoekenden

Datum & Tijd
08/10/2021 - 10/12/2021
00:00

Aanmelden: https://www.flanderijnfoundation.nl Eventwebsite
Kosten voor dit event: Gratis

Details

The Boost – gratis trainingsprogramma voor werkzoekenden

De arbeidsmarkt is het afgelopen jaar flink veranderd. Er zijn veel vacatures, maar dat maakt het vinden van een baan niet altijd even makkelijk. Bijvoorbeeld omdat je 101 dingen leuk vindt of twijfelt welke baan echt bij je past. Of misschien vind je het lastig om jouw toegevoegde waarde goed te verwoorden in een sollicitatiebrief of -gesprek.

 

Ontdek de baan die bij jou past

The Boost is een gratis trainingsprogramma waarmee je jouw kans op werk vergroot. Dit programma richt zich op werkzoekenden tussen 20 en 40 jaar.

 

In zeven weken onderzoek je jouw kwaliteiten en de banen die hierbij passen. Ook oefen je met online solliciteren en maak je een persoonlijk actieplan. Zo werk je stap voor stap aan jouw toekomst. Daarbij word je ondersteunt door een buddy die je helpt om jouw doelen te bereiken.

 

Zo leer je:

  • welke kwaliteiten je hebt en hoe je deze inzet;
  • wat de kenmerken zijn van jouw ideale baan;
  • in welke banen kansen zijn en hoe je vacatures zoekt;
  • hoe je een overtuigende brief en cv opstelt; en
  • hoe je een goed (online) sollicitatiegesprek voert.

 

Wat houdt het programma in?

The Boost vindt plaats van 25 oktober tot en met 10 december. Wekelijks volg je een interactieve online workshop, maak je opdrachten en heb je contact met jouw buddy. Van 11 tot en met 14 november vindt de vierdaagse boostcamp plaats. Hier ontmoet je de andere deelnemers en volg je inspirerende trainingen.

 

Tweemaal per jaar biedt de Flanderijn Foundation tien deelnemers de kans om gratis deel te nemen. Alle reis- en verblijfskosten worden vergoed. Kijk voor alle data en de voorwaarden op https://www.flanderijnfoundation.nl/wat-we-doen

 

Meer weten?

Op www.flanderijnfoundation.nl lees je hoe andere deelnemers het programma hebben ervaren. Via de site kun je je tot 8 oktober aanmelden.

Categorieën


Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.