Solliciteren? Maak er een feestje van!

Datum & Tijd
01/10/2015
15:00 - 17:00

Aanmelden: http://www.nietstilzitten.nl/activiteiten/solliciteren-maak-er-weer-een-feestje-van/ Eventwebsite
Kosten voor dit event: gratis

Locatie
De Daaldersplaats, Daaldersplaats 15 Sneek

Details

Hoewel de crisis over haar dieptepunt heen lijkt te zijn, is het aantal werkzoekenden nog steeds aanmerkelijk hoger dan het aantal vacatures. Voor wie al wat langer zonder werk zit, dreigt solliciteren een sleur te worden. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Dat betoogt althans Jan Feenstra van het gelijknamige advies- en bemiddelingsbureau uit IJlst. Op donderdag 1 oktober vertelt hij tijdens de bijeenkomst van Nietstilzitten hoe je van solliciteren een feestje kunt maken.

Het is best begrijpelijk dat je als werkzoekende af en toe gefrustreerd raakt als je de zoveelste afwijzing ontvangt. Het is belangrijk om die frustratie ook te uiten, maar het is nog belangrijker om er niet in te blijven hangen. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden, laat Jan Feenstra op een zeer onderhoudende wijze zien hoe je een nieuwe draai kunt geven aan deze sleur van het solliciteren.

De bijeenkomst is op 1 oktober om 15 uur in restaurant De Daaldersplaats in Sneek. De bijeenkomst is voor werkzoekenden gratis toegankelijk. In verband met het aantal beschikbare plaatsen is opgave vooraf via info@nietstilzitten.nl wenselijk.

Jan Feenstra Advies en Bemiddeling www.janfeenstra.nl is actief op het brede terrein van arbeidsbemiddeling. Hij geeft loopbaanadvies, houdt zich bezig met werving en selectie, maar ook met outplacement en 2e spoortrajecten. Daarnaast wordt Jan Feenstra steeds vaker ingeschakeld als mediator om te bemiddelen bij arbeidsconflicten.

Categorieën