Netwerkevent ‘Empowerment’

Datum & Tijd
12/10/2015
19:30 - 21:30

Aanmelden: https://leidsepraatjes.wordpress.com/2015/09/23/12-oktober-empowerment/ Eventwebsite
Kosten voor dit event: €5,-

Locatie
Café Vooraf en Toe, Botermarkt Leiden

Details

Op maandag 12 oktober daagt Leidse Praatjes jonge ambitieuze dames uit om het heft van hun carrière in eigen hand te nemen. Tijdens deze editie leren bezoeksters hoe ze talenten maximaal kunnen benutten en zullen drie inspirerende praatjes worden gehouden in het thema Empowerment. Zoals gewoonlijk zal er veel ruimte zijn om te netwerken.

Het programma

 Bezoeksters kunnen zich laten inspireren door een drietal spreeksters. Stuk voor stuk hebben zij iets met elkaar gemeen: ze hebben controle over hun leven en carrière genomen en zijn daar zeer succesvol in.

De eerste spreekster is Joyce Kwidama. Joyce is het gezicht van Etica coaching & advies. Zij is gedragsspecialist en communicatiedeskundige. Met name de Antilliaanse gemeenschap heeft haar speciale aandacht.

De tweede spreker Nadine Klingen is de jongste Leidse Praatjes spreker tot nu toe! Nadine deed mee aan Worldskills: het wereldwijde kampioenschap voor beroepen in Sao Paolo. Vorig jaar won zij tijdens het nationale kampioenschap Euroskills al twee keer goud bij de wedstrijd Etaleren. Nadine is pas 20 jaar maar zal tijdens onze Empowerment avond niet onder doen voor de rest!

Tot slot zal Tessa Lust van Miss Legal de avond afsluiten. Miss Legal is een innovatief bedrijf voor juridische dienstverlening met alleen vrouwen in dienst. Tessa Lust zal haar lessen delen over het maken van een carrière in de juridische wereld. Ze is gespecialiseerd in arbeidsrecht en  daarnaast docente aan de Haagse Hogeschool. Verder is Tessa aangesloten bij de Vereniging voor Vrouw en Recht ‘Clara Wichmann’.

Elk halfuur is er een korte inspiratietalk, afgewisseld met netwerkmomenten. De inloop is vanaf 19.30. De avond is rond 21.30 afgelopen.

 Informatie

 De toegang bedraagt €5,00 (alleen contante betaling mogelijk). Dit is inclusief één consumptie én de enige echte Leidse Praatjes goodiebag! Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Meer informatie is te vinden op onze Facebookpagina (facebook.com/leidsepraatjes) of via leidsepraatjes@gmail.com

 Deze editie Leidse Praatjes zal plaatsvinden bij Café Vooraf en Toe aan de Botermarkt. De locatie bevindt zich in het centrum van Leiden en op loopafstand van het Centraal Station. Bussen stoppen op de nabijgelegen Breestraat.

Organisatie

 Leidse Praatjes wordt georganiseerd door een team van jonge enthousiaste dames tussen 25 en 35. De netwerkborrel wordt ieder kwartaal georganiseerd met wisselende gasten.

Categorieën


Vacatureluurs

Vacatureluurs.com is een platform voor werkzoekenden: je vindt er sollicitatietips en sollicitatiehumor maar ook netwerk-events en netwerkorganisaties. Het boek Vacatureluurs lis nu te koop!