Netwerkborrel voor bancaire interim professionals

Kaart niet beschikbaar

Datum & Tijd
21/03/2019
18:30 - 22:00

Aanmelden: https://www.totality.nl/nieuws/Netwerkborrel_donderdag_21_maart_2019.html?id=173 Eventwebsite
Kosten voor dit event: gratis

Locatie
Mgr. Zwijsenstraat 7, Mgr. Zwijsenstraat 7 Ravenstein

Details

Totality | Careers verbindt bancaire professionals via tijdelijke opdrachten met grote opdrachtgevers binnen het bancaire- en verzekeringsdomein. We zijn op zoek naar professionals die geïnteresseerd zijn in een uitdagende opdracht binnen de financiële dienstverlening. Daarom organiseren wij op donderdagavond 21 maart een netwerkborrel waarvoor jij je kunt aanmelden!

Het thema wat centraal staat is het onderwerp fintech, waar Joost van der Burgt, Senior Beleidsadviseur bij De Nederlandsche Bank, een presentatie over geeft. Gevolgd door een gezellige borrel met andere financieel professionals waarbij je volop kunt sparren en netwerken.

Meld je aan!
Lijkt jou het interessant om op een laagdrempelige manier te sparren met financieel professionals tijdens een gezellige borrel? En wil je alles weten over Fintech? Of spreekt detachering jou aan en wil je weten wat Totality | Careers voor jou kan betekenen? Dan wil je deze borrel niet missen! Geef je contactgegevens direct door via marketing@totality.nl zodat we jou meer info kunnen sturen over de borrel!

Categorieën


Vacatureluurs

Vacatureluurs.com is een platform voor werkzoekenden: je vindt er sollicitatietips en sollicitatiehumor maar ook netwerk-events en netwerkorganisaties. Het boek Vacatureluurs lis nu te koop!

Geef een reactie