Maandelijks workshops en netwerken voor werkzoekende vrouwen

Maandelijks workshops en netwerken voor werkzoekende vrouwen

Wanneer

04/12/2019    
09:30 - 11:30

Waar

Zutphen
Zutphen, Zutphen, Gelderland

Evenement type

100 Talentvolle Vrouwen is een voor de deelnemers kosteloos initiatief van Stichting Paraplu Apeldoorn. Zowel in Apeldoorn als Zutphen organiseren we bijeenkomsten waarin we vrouwen helpen hun talenten te ontdekken om zo met meer zelfvertrouwen hierover te kunnen vertellen. Naast een groot netwerk, geeft het initiatief energie, nieuwe ideeën en de durf om stappen te gaan zetten.

Het hele jaar door bieden wij (in Zutphen) elke eerste woensdag van de maand verschillende workshops aan rond talentontwikkeling. Deze workshops passen in de grote lijn van: bewust worden van je talenten, in de etalage zetten van je talenten, het verbinden van je talenten met anderen, bedrijven, organisaties. Met deze ‘bagage’ ben je onder andere in staat om een aansprekend LinkedIn-profiel op te stellen, een geïnspireerde pitch te houden en stappen te zetten in het vergroten van je netwerk.

De workshops en bijeenkomsten vinden plaats in Zutphen. Deelname aan alle activiteiten in gratis; soms zijn consumpties voor eigen rekening.

Meer informatie: www.100talentvollevrouwen.nl

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.