KempenTech Banenbeurs

Kaart wordt geladen...

Datum & Tijd
20/05/2017
11:00 - 17:00

Organisator: KempenTech Eventwebsite
Aanmelden: aanmelding niet verplicht
Kosten voor dit event: Gratis

Locatie
Kempisch Bedrijvenpark, Smaragdweg Hapert

Details

Kempische bedrijven presenteren tijdens KempenTech op 19 en 20 mei hun techniek en innovaties als fun, uitdagend en kansrijk; om te studeren, in te werken, in te ondernemen en in te investeren. Met het thema ‘Technology Connects’ sluit KempenTech aan op de activiteiten van de Dutch Technology Week 2017 in de Brainportregio.

De zaterdag van Kempentech zal in het teken staan van de ‘Kempentech Banenbeurs’. Op diverse manieren kun je als werk(zoek)ende hier terrecht. Zo kun je niet alleen speeddaten met diverse werkgevers uit de Brabantse Kempen, maar ook heb je diverse workshops om je nog beter te profileren op de arbeidsmarkt.

KempenTech wordt gehouden op het terrein van het Kempisch Bedrijvenpark en is een samenwerking tussen het Kempische Ondernemers Platform, ondernemers uit de Kempen, het Kempisch Bedrijvenpark en het Huis van de Brabantse Kempen.

 

Meer informatie: http://kempentech.nl/

Categorieën


Vacatureluurs

Vacatureluurs.com is een platform voor werkzoekenden: je vindt er sollicitatietips en sollicitatiehumor maar ook netwerk-events en netwerkorganisaties. Het boek Vacatureluurs lis nu te koop!

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.