Netwerkbijeenkomst

Datum & Tijd
22/10/2018
10:00 - 12:00

Organisator: Jobrunners Eventwebsite
Aanmelden: via e-mail
Kosten voor dit event: Leden gratis, 5 euro voor niet-leden

Locatie
Steenplaets 2B, Steenplaets 2b Rijswijk

Details

Netwerkgroep JobRunners Rijswijk is een groep van gemotiveerde professionals die elkaar ondersteunen met het vinden van werk. Het uitgangspunt is de positie te versterken om zodoende weer aan de arbeidsmarkt deel te kunnen nemen. Dit dient tevens tot samenwerking te leiden met onder andere gemeente en bedrijfsleven.

De enthousiaste leden komen tweewekelijks bijeen. Tijdens deze bijeenkomsten staan verschillende onderwerpen op de agenda. Hierbij valt te denken aan ‘hoe om te gaan met LinkedIn’, ‘sollicitatieactiviteiten’, ‘cv review’, enz.

 

Aan het lidmaatschap van Jobrunners zijn kosten verbonden. Meer informatie over de kosten zijn via het secretariaat (info@jobrunners.nl) verkrijgbaar. Workshops zijn gratis voor leden, niet-leden betalen 5 euro aan de deur. Besluit een lid na deelname lid te worden, dan wordt dit bedrag verrekend met de contributie.

Categorieën


Vacatureluurs

Vacatureluurs.com is een platform voor werkzoekenden: je vindt er sollicitatietips en sollicitatiehumor maar ook netwerk-events en netwerkorganisaties. Het boek Vacatureluurs lis nu te koop!