Gratis trainingsprogramma The Boost

Wanneer

31/03/2021    
Hele dag

Evenement type

De arbeidsmarkt is het afgelopen jaar flink veranderd. In veel branches is het toekomstperspectief onzeker en dit zie je ook terug in het lagere aantal vacatures.

Wat als je juist nu op zoek bent naar een nieuwe baan? Bijvoorbeeld omdat je contract niet wordt verlengd, je toe bent aan een nieuwe uitdaging of net afgestudeerd bent. Dan kun je misschien wel wat hulp gebruiken.

 

Tijd voor een boost?
The Boost is een trainingsprogramma waarmee je jouw kans op werk vergroot. Met online workshops en persoonlijke begeleiding onderzoek je jouw kwaliteiten en de banen die hierbij passen. Ook oefen je met online solliciteren en maak je een persoonlijk actieplan. Zo werk je stap voor stap aan jouw toekomst.

 

Wat houdt het programma in?
Tweemaal per jaar biedt de Flanderijn Foundation tien jongvolwassenen (20 – 40 jaar) de mogelijkheid om deel te nemen aan dit programma. The Boost is gratis maar niet vrijblijvend. We verwachten dat je je zeven weken 100% inzet. Wekelijks volg je online opdrachten, een interactieve online workshop en heb je contact met jouw buddy. Gemiddeld ben je hier zo’n zes uur per week mee bezig.

 

Het programma bestaat uit:

 • Een online kennismakingsgesprek
 • Zeven weken online modules & opdrachten
 • Interactieve, online workshops zoals:
  * hoe kies je jouw ideale baan?
  * hoe kun je slim netwerken via LinkedIn?
  * hoe overtuig je een werkgever?

Tijdens het programma word je begeleid door je buddy. Hij of zij ondersteunt jou om je doelen te behalen.

 

Wat levert het op?
Tijdens The Boost onderzoek je wat jouw kwaliteiten zijn en wat je belangrijk vindt in een baan. Je gaat op zoek naar bedrijven en functies die bij jou passen en je bedenkt wat jouw toegevoegde waarde is voor deze werkgevers. Zo ontstaat een overtuigend verhaal waarmee je de volgende stap in jouw loopbaan kunt zetten. Hierdoor wordt het makkelijker om werkgevers te overtuigen van wat jij te bieden hebt.

 

Praktische informatie

 • Aanmelden voor 31 maart
 • Kennismakingsgesprekken 15 maart t/m 2 april
 • Programma 12 april t/m 28 mei

 

Meer weten?
Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www.flanderijnfoundation.nl.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.