Evenementen

Evenementen toevoegen aan de agenda

Wil je een (terugkerend) event voor werkzoekenden toevoegen aan de agenda?

Vul het formulier zo volledig mogelijk in om je event zo snel mogelijk zichtbaar op de agenda te plaatsen. Als je een commercieel event wilt plaatsen lees dan voorwaarden onder het formulier!

Vragen? Stuur een e-mail naar events@vacatureluurs.com.

Jouw gegevens

Naam van het evenement. Bijv. verjaardagsfeestje

Wanneer

Dit is een terugkerend evenement

tot

Voor een terugkerend evenement wordt een ééndaags evenement gemaakt op elke herhaaldatum binnen deze tijdsspanne.

Dit evenement herhaalt zich elke dag dagen week op weken op maand op de maanden op de jaar jaren van elke maand
             
Tijden tot

Waar

Maak een locatie aan of start met typen om een eerder aangemaakte locatie te zoeken.

Details

Evenementsafbeelding

Er is nog geen afbeelding voor dit evenement geüpload


Privacy

Wat gebeurt er met de door jou ingevulde gegevens? Kijk op de pagina Privacy voor meer informatie over het privacybeleid van Vacatureluurs.com.

Voorwaarden voor plaatsing

  • Gratis evenementen (kosten voor koffie/thee niet meegerekend), en activiteiten waar een bijdrage op basis van waardebepaling achteraf wordt gevraagd, worden gratis op de agenda geplaatst.
  • Bied je een workshop, cursus of activiteit aan voor werkzoekenden waar kosten voor deelname aan zijn verbonden die hoger zijn dan bovengenoemde kosten? Plaatsing op de agenda is mogelijk tegen betaling  van €50,- exclusief btw per evenement. Vul het formulier voor je event zo volledig mogelijk in, na het insturen van je event wordt er contact met je opgenomen.

Tips voor het plaatsen van je event

  • Maak de titel van je event niet te lang.
  • Zet bij ‘Details’ een uitgebreide beschrijving van het event. De eerste 20 woorden van de details verschijnen direct onder de titel in de agenda. Wil je een andere beschrijving in de agenda? Vul dan het vakje ‘Samenvatting’ in op het invulformulier (max 20 woorden).
  • Is het een maandelijks/wekelijks event dat altijd op dezelfde dag en tijd wordt gehouden? Tik dan het vakje ‘dit is een terugkerend event’ aan. Is het een terugkerend event met onregelmatige herhalingen, zet dan de data duidelijk neer in de details.