Enquete dienstverlening UWV

De dienstverlening van UWV beter maken? Graag! Het is fijn dat we in Nederland een uitkeringsinstantie hebben, toch kan er nog veel verbeterd worden aan de dienstverlening van het UWV en werk.nl, waar je als werkzoekende veel mee te maken krijgt. De Broekriem wil graag de problemen met de dienstverlening in kaart brengen, en heeft daarom een enquete samengesteld die je (anoniem) in kunt vullen. Het zijn 24 vragen, invullen kost je ongeveer 5 minuten. Help je mee?

 

4 gedachten over “Enquete dienstverlening UWV”

  1. jammer dat vrijwilligerswerk niet ter sprake komt, ik zit al 2 maanden (!) te wachten op een antwoord van het UWV of ik vrijwilligerswerk mag doen, notabene binnen mijn netwerk!

  2. Zelfstandig ondernemerschap mis ik ook. Wacht al sinds december 2013 op toestemming en sinds half februari op een spoed (!) afspraak. Doordat ik deels arbeidsongeschikt ben schijnt het allemaal heel ingewikkeld te zijn maar ondertussen kan ik dus niks terwijl ik gewoon aan de slag wil!

  3. Volgens mij is het doel van de enquete vooral het in kaart brengen van de online dienstverlening, dat je dus geen antwoord krijgt op je vraag om vrijwilligerswerk/ondernemerschap kan je misschien kwijt in een vraag waar je een open antwoord op mag geven?

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.