Deel je verhaal en maak kans op een exemplaar van ‘Vacatureluurs’!

Hou je Vacatureluurs.com al in de gaten via social media, dan weet je dat ik momenteel druk bezig ben met het manuscript voor ‘Vacatureluurs – het boek’.

Net als de website vacatureluurs.com wil ik de informatie die gedeeld wordt niet alleen zelf schrijven: ook andere (voormalig) werkzoekenden, recruiters, werkcoaches en loopbaancoaches zullen tips geven en anekdotes en verhalen delen. Ben je (ex-)werkzoekende, recruiter, loopbaancoach, werkcoach en heb je een leuk/leerzaam/grappig/ontroerend sollicitatieverhaal om te delen, dan maak je ook nog eens kans op een exemplaar van het boek!

Wil je kans maken, vul dan hieronder je gegevens in (wees gerust: het verhaal wordt anoniem gepubliceerd) en ik neem contact met je op als je anekdote in het manuscript wordt verwerkt. Insturen kan tot en met 31 juli 2015.

[contact-form to=’boek@vacatureluurs.com’ subject=’Deel mijn verhaal!’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Mijn verhaal/anekdote’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.