DeBroekriem on tour!

Vanaf 18 tot en met 26 september 2014 is DeBroekriem “on tour” door Nederland om werkzoekenden te inspireren. DeBroekriem gelooft in de kracht van een positieve mindset en de meerwaarde van actief netwerken. Met inspirerende meet-ups en workshops vergroot DeBroekriem het netwerk en de sollicitatievaardigheden van hoger opgeleide starters en in-between-jobbers.

Wij nodigen jou graag uit voor DeBroekriem “on tour” van donderdag 18 tot en met vrijdag 26 september!

Is je CV al op orde? Is je LinkedIn-profiel compleet? Welke functie wil je vervullen en bij welk (type) bedrijf? Waar liggen je talenten? Hoe maak je optimaal gebruik van je netwerk? Allemaal belangrijke vragen waar wij je graag bij helpen. Met een grote bus, loopbaancoaches en workshops van inspirerende sprekers helpen wij je om sneller een baan te vinden!

Netwerkgesprekken
Omdat de meerderheid van de werkzoekenden een baan vindt via zijn of haar netwerk organiseert de DeBroekriem tijdens de “on tour” 500 netwerkgesprekken! Meld je ter plekke aan voor een netwerkgesprek. Wie weet is dat gesprek wel de sleutel naar jouw droombaan!

Voor meer informatie, het volledige programma en je aanmelding ga je naar www.debroekriem.nl/ontour

Kan je niet op deze data? DeBroekriem organiseert vaker workshops in jouw stad! Kijk voor meer informatie op de website www.debroekriem.nl/events

Tourprogramma:

18 september Den Haag (ochtend– en middagprogramma)
19 september Amsterdam
20 september Utrecht
22 september Eindhoven
23 september Groningen
24 september Breda
25 september Zwolle
26 september Rotterdam

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.