DeBroekriem bestaat 2 jaar!

Stichting DeBroekriem bestaat vandaag 2 jaar! Dit activiteitenplatform is in 2 jaar tijd uitgegroeid van een lokale netwerkgroep naar een landelijk opererende organisatie met activiteiten in tientallen plaatsen. DeBroekriem was één van de organisaties die ik ontdekte in mijn eigen zoektocht naar werk, eentje waarvan ik dacht ‘yes, dit is hoe je je baanloosheid nuttig in kunt vullen!’. Tijdens een zeer leerzame workshop maakte ik vervolgens mee wat deze organisatie zo succesvol maakt: écht nuttige en leerzame workshops en netwerkevents voor werkzoekenden die niet stil willen zitten in hun zoektocht naar nieuw werk. Vorige maand nog mocht ik een masterclass meemaken die ook boordevol tips zat. Aaltje Vincent, die de masterclass gaf, is nu lid van de Raad van Advies van DeBroekriem, vandaag geïnstalleerd. DeBroekriem viert het vandaag zelf door een van de leden in het zonnetje te zetten.

DeBroekriem: van harte gefeliciteerd met jullie 2-jarig bestaan, jullie grote (en kleine) successen en de installatie van de Raad van Advies! Dat er de komende jaren nog maar veel meer moois mag worden georganiseerd voor werkzoekenden!

DEBROEKRIEM-2-jaar

 

 

Vacatureluurs

Vacatureluurs.com is een platform voor werkzoekenden: je vindt er sollicitatietips en sollicitatiehumor maar ook netwerk-events en netwerkorganisaties. Het boek Vacatureluurs lis nu te koop!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie