cv van de week – Ulrica de la Mar

Weer iets heel anders deze week:Ulrica de la Mar’s cv is haast verhalend te noemen. Inspirerend, zeker ook voor werkzoekenden die bijvoorbeeld weinig ervaring hebben of geen idee wat ze met een gat op hun cv aanmoeten: door je ambities te beschrijven laat je zien waar je heen wil in je carrière. Ook het heden en verleden staan op Ulrica’s cv, maar door de verhalende beschrijving van haar ervaring en kennis leest het anders dan een standaard cv (recruiters: wat vindt u van deze vorm?). Ook de moeite waard om te bekijken trouwens: Ulrica heeft ook een Pinterest-cv dat de moeite waard is om te bekijken.

Ulrica zoekt een functie in Office Management, weet je iets voor haar? Neem contact op via Twitter @Social_Ulrica of via de contactgegevens op haar cv.

ulrica-de-la-mar--400x500

‘Cv van de week’ is een item op Vacatureluurs.com waarbij we aandacht geven aan leuke, creatieve, originele cv’s van werkzoekenden. Dat kunnen standaard cv’s zijn, maar ook websites, 3D-geprinte cv’s, chocoladerepen of [vul hier jouw cv-format in].

Jouw cv insturen voor cv van de week? Je kunt ‘m mailen naar cvvandeweek@vacatureluurs.com. Heb je een cv die door de brievenbus past? Je kunt ‘m ook opsturen, het postadres vind je op de contactpagina.

Vacatureluurs

Vacatureluurs.com is een platform voor werkzoekenden: je vindt er sollicitatietips en sollicitatiehumor maar ook netwerk-events en netwerkorganisaties. Het boek Vacatureluurs lis nu te koop!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Sander schreef:

    Wat vinden jullie zelf van het taalgebruik in dit C.V.?

  2. Vacatureluurs schreef:

    Het is niet zo ‘scanbaar’ als de cv van Theo vorige week, Ulrica’s cv is moeilijker te doorgronden. Toch vind ik het een interessante keuze om ambitie (the future) in een cv te plaatsen. En soms moet je een beetje lak hebben aan wat die 6-seconden-recruiters van je vinden ;)

Geef een reactie