cv van de week – Eric van der Snoek

Creatief maar toch lekker leesbaar: het cv van Eric van der Snoek is daarmee (terecht) het eerste ‘cv van de week’ op vacatureluurs.com. Een nieuw item waarbij we aandacht geven aan leuke, creatieve, originele cv’s van werkzoekenden.

Erik zoekt een nieuwe, creatieve baan in de omgeving van Doorn. Kun jij ‘m aan een leuke functie helpen? Check z’n LinkedIn, of tweet naar Eric via @Eric_V_D_Snoek

Klik voor een grotere afbeelding

 

‘Cv van de week’ is een nieuw item op Vacatureluurs.com waarbij we aandacht geven aan leuke, creatieve, originele cv’s van werkzoekenden. Dat kunnen standaard cv’s zijn, maar ook websites, 3D-geprinte cv’s, chocoladerepen of [vul hier jouw cv-format in].

Jouw cv insturen voor cv van de week? Je kunt ‘m mailen naar cvvandeweek@vacatureluurs.com. Heb je een cv die door de brievenbus past? Je kunt ‘m ook opsturen, het postadres vind je op de contactpagina.

 

Vacatureluurs

Vacatureluurs.com is een platform voor werkzoekenden: je vindt er sollicitatietips en sollicitatiehumor maar ook netwerk-events en netwerkorganisaties. Het boek Vacatureluurs lis nu te koop!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie