Cv van de maand – Sollicitatielab

Op facebook en Twitter raden we het vaak aan: meedoen met de ‘cv van de maand’verkiezing bij Sollicitatielab. Je krijgt goede feedback van recruiters en loopbaancoaches en je cv ontvangt veel (media)aandacht. In juli ben ik door Sollicitatielab gevraagd om lid te zijn van het recruiterspanel! Al ben ik dan geen recruiter, ik heb ervaring op alle fronten als het gaat om cv’s: ik heb cv’s beoordeeld om sollicitanten op gesprek uit te nodigen, cv’s gemaakt voor eigen sollicitaties én voor anderen cv’s gecheckt, geschreven en ontworpen.

Waar zal ik specifiek op letten bij het beoordelen van de cv’s? Ik hou van creativiteit, maar een creatief ontwerp moet wel passen bij de functie die de werkzoekende ambieert. Liever een standaard cv in Times New Roman met een tekst die klopt, dan een cv vol clowns en regenbogen voor een functie als accountmanager! Ook vind ik de profieltekst erg belangrijk in een cv: hoe laat jij zien wat jouw persoonlijkheid is?

Wil je meedoen aan de cv van de maand verkiezing? Stuur dan je cv voor 13 juli 12:00 naar info@sollicitatielab.nl!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.