Baanloosheid – Part 1 & 2!

baan weg

Voor Sollicitatiedokter.nl schreef ik deze week de blog ‘Laten we werkloosheid voortaan gewoon baanloosheid noemen’. Over mijn eigen zoektocht naar een baan en de nieuwe visie op werk die ik al zoekende ontwikkelde:

“Ik ben er van overtuigd dat iedereen zijn talenten kan gebruiken en laten zien. In een vaste baan, freelance werk, vrijwilligerswerk, maakt niet uit. ‘Er is meer werk dan banen alleen’, zegt Aaltje Vincent, er daar ben ik het roerend mee eens. Laat het ontbreken van een baan je niet in de weg staan om te gaan werken!”

En wat gebeurt er dan? Noem het lot, noem het toeval, noem het wat je wil: vandaag had ik een sollicitatiegesprek voor een hele leuke tijdelijke part-time baan, en vanmiddag kreeg ik het goede nieuws te horen dat ik de favoriete kandidaat ben voor de functie! Yes!

Het leuke vind ik nog, dat ik bepaalde handelingen van de workshop Non-verbale Communicatie van De Broekriem afgelopen dinsdag echt letterlijk in de praktijk heb kunnen toepassen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Lydia en Machiel’s training een belangrijke rol heeft gespeeld in mijn succesvolle sollicitatiegesprek! Heel erg bedankt!

Ik doe even een dansje hoor!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.