Sorry voor het flauwe rijmpje.

Baanloos? Volg een cursus!

Dé tip voor werkzoekenden: volg een cursus, opleiding of training, blijf jezelf ontwikkelen tijdens baanloosheid! Je kunt je baanloze periode goed gebruiken om je kennis op jouw vakgebied te verbreden of verdiepen, of juist nieuwe skills te leren waarmee je cv er interessanter uit gaat zien. Geen baan hebben in je vakgebied betekent niet dat je je er niet in kunt verdiepen  Heeft je cv veel gaten, vul ze op met certificaten zeggen we dan maar. Een cursus of training kan trouwens ook een manier zijn om te ontdekken of een functie in een ander vakgebied iets voor je is!

Sinds deze week is Vacatureluurs.com mediapartner van Springest, die meer dan 35.000 opleidingen, cursussen en workshops aanbiedt op springest.nl. Dat betekent dat je vanaf nu ook op vacatureluurs.com kunt zoeken naar een interessante cursus of training in diverse vakgebieden. Je kunt ook kiezen uit een ruim aanbod thuisstudies en online trainingen, je hoeft het huis er dus niet eens voor uit!

Op de pagina Cursussen en Trainingen kun je een opleiding kiezen op vakgebied, regio en budget. Wat helemaal tof is: je kunt het behaalde certificaat toevoegen aan je LinkedInprofiel. Lees hier hoe je dat doet.

Sorry voor het flauwe rijmpje.

Sorry, ik kon dit rijmpje niet laten…

1 reactie op “Baanloos? Volg een cursus!”

  1. k heb al zo veel opleidingen gedaan en het heef tgeen zin. Als ik een cursus doe dan is mijn volgende baan helemaal niet in die lijn. Doe ik een cursus in die lijn dan word mijn volgende baan heel anders. Dit soort tips is niet echt zinvol mits je geboren bent als type geit en wil sterven als volleert type geit.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.